Vi takker Aleksander Weberg for innsatsen som hovedtrener for Svelvik IF

lagt ut 8. desember 2023 av Martin Tharaldsen |

Takk for innsatsen, Alexander!

Vår A-lagstrener de siste årene, Alexander Weberg, har orientert fotballstyret om at han ikke vil ha kapasitet til å bidra videre i sesongen 2024. Etter flere år som fotballtrener på seniornivå (tidligere også Sande SK og Svelvik IF B), er det fullt forståelig at Alexander nå føler behov for å prioritere jobb og barn i tiden fremover. Det er vel fortjent!

Fotballstyret, spillere, tilhengere og hele Svelvik IF ønsker å rette en stor takk til en trener som har gitt alt for klubben. Alexander har stått på sent og tidlig med; forberedelser, treninger, kampledelse, dugnader, spillerlogistikk og sosiale tiltak m.m. Ingen oppgave for liten og ingen oppgave for stor.

Sportslig sett har A-laget levert respektable tabellplasseringer (hhv. 9. plass og 8. plass i 2023 og 2022) i en periode der laget har tatt fatt på et generasjonsskifte som for alvor forventes å skyte fart i 2024. I denne fasen har Alexander vært sentral både for lagets kontinuitetsbærere og nye unggutter.

Takk for formidabel innsats Alexander⚽️🙌🏼⚽️

Avslutningsvis kan fotballstyret meddele at man forventer å kunne presentere A-lagets nye hovedtrener for 2024 om svært kort tid. Her er det bare å feste setebeltene, for dette kommer til å bli en ordentlig godbit for alle som er glade i Svelvik IF

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed