E-sport

Svelvik IF E-sport Logo

Svelvik E-sport ble i samarbeid med Svelvik Idrettsforening stiftet Februar 2020, med mål om å få flere barn og ungdom til organisert idrett i oppveksten. Den nye digitale møteplassen for unge som er dataspilling, og vi tror at vi kan hjelpe disse med å legge til rette med organiserte treninger under trygge omstendigheter. Vi ønsker også å legge til rette for læring av nettvett og trygghet på digitale arenaer.

Vi tilbyr en aktivitet som kombinerer fysisk aktivitet med systematisk trening i utvalgte e-sportspill. Vi driver aktiviteten fra klasserommet, og hallen har også en superrask innlagt internettlinje fra Viken Fiber. Den er også lett for alle å komme til for alle.

Treningene deles inn i to økter
E-sport gruppen vil gi de unge to-delt tilbud: 

1. Lagbygging og systematisk trening i utvalgte e-sport grener
2. Fysisk aktivitet med egen fysisk trener

Vi bruker uteområdene utenfor hallen og hallen til de fysiske øktene.

Prosjektet ble startet etter å ha sett en veldig positiv utvikling i Norge med E-sport, og at lokale klubber som Drammen Ballklubb, Konnerud, og Lier IL E-sport ble dannet.


Svelvik Idrettsforening ønsket å gi et lokalt og organisert tilbud til barn og unge som ikke har eller ønsker muligheten med å spille fotball, håndball eller andre svært aktive tilbud som idrettslagene kan tilby.

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed