Vi ønsker å starte Paraidrett for barn og unge i Svelvik

lagt ut 9. januar 2022 av Martin Tharaldsen |

Svelvik Idrettsforening har lenge hatt et ønske om å kunne bidra i lokalsamfunnet med et tilbud som det per i dag er lite av. Derfor ønsker vi å starte opp med paraidrett for barn og unge i Svelvik.

Vi inviterte NFF Buskerud på møte hos oss på Solbakken i oktober for å høre litt om hvilke muligheter vi hadde for å få til dette. Under møtet fikk vi masse støtte og oppmuntring, samt gode råd for den videre jobben med prosjektet.

Deretter fulgte vi opp med møte med tre ivrige og positive foreldre. Det utviklet seg til et positivt møte der vi utvekslet erfaringer og tanker om hva vi kunne få til sammen. Der ble vi blant annet enige om å spikre treningstid, forsøke å nå personer som kan tre inn som aktivitetsledere og få tak i mennesker som ønske å bidra inn mot dette prosjektet. Vi ønsker oss også en «Grand Opening» når dette blir mulig.

Både Drammen Idrettsråd og Paraidrett Norge har koplet seg på prosjekt. E-sportgruppa har meldt seg på og de ønsker å bidra slik at personer kan møte likesinnede på andre arenaer enn på ballbanen. Frem til nå har gruppen fått flere medlemmer, fått tilskudd til drakter, tennisballer fra Svelvik Tennisklubb og fotballer. Norges Bordtennisforbund har tilbudt oss ett par bordtennisbord.

Det vi mangler nå er å mennesker som kan bidra og fylle roller rundt prosjektet og derfor trenger vi flere dedikerte personer som ønsker å drifte prosjektet, og hjelpe til!

Kjenner du til noen, eller ønsker du å bidra på dette flotte prosjektet? Ta kontakt med Thomas Bingen på telefon 41414002.

(Foto Anders Tønnesen)

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed