Svelviks vanvittige løpsmaskin

lagt ut 29. april 2015 av Administrator SIF | , , ,

Nyheten om den gode sesongstarten i til Svelvik sprer seg, og det er mye som stemmer om dagen. Det er en god stamme i laget, og det er gledelig at flere av de unge har tatt steget opp og konkurrerer om plassen på førstelaget.

En av disse er Stein Robin Syse Waldenstrøm. Alle som kjenner SR vet at han er en særdeles ivrig fotballspiller. Denne våren har han vært med på en tøff sesongoppkjøring med både A-laget og juniorlaget. I tillegg møter han opp treningene til Old Boys. Det er jammen godt de har mye trening på skolen også!

Undertegnede, som bedriver ekstremsporten Old Boys fra tid til annen, fikk hakeslepp, da nevnte SR stilte opp på halvannen-timestrening. Vi kom nemlig rett fra kamp begge to. Jeg som publikummer og han som spiller. Det er forskjell på folk.

SR løper rundt med en sportstracker i skoen. Den måler tilbakelagt avstand. Telleverket stoppet på ikke mindre enn 14 km sist kamp! For å ane hvor avsindig mye dette er, legger jeg ved en lenke fra en nyhetssak under VM i fotball 2014. Les saken her. Bare for å ha i litt ekstra salt i såret hvis du er en sofagris selv - toppfarten ble målt til 25 km/h.

Kom og se Stein Robin og resten av A-laget på mandagens første hjemmekamp. Godsaker i kiosken og fotballglede på banen!

Utklipp fra sak om fotball-VM 2014:

Oversikt løpslengder med overskrift

HÆ?!

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed