Svelvik ydmyket et ungt Hønefoss 2-lag

lagt ut 2. juni 2015 av Administrator SIF |

Hønefoss2 - Svelvik 1 - 9 ( 0 - 3)

Målscorere for Svelvik: Martin Dammen (3) Eirik Salvesen (1) Anders Johnsen (2) Niklas Bjerke (2) Chrisander Hansen (1). Målscorer for Hønefoss 2: E. Bottolfs

av Halvor Rulnes

Nå ser det virkelig ut til at Svelviks gutter har bestemt seg for å bevise at de kan mer enn å krige til seg 3-poengere fra tette oppgjør. Hønefoss 2 stilte med et påfallende ungt mannskap, og vi på tribunen ble etterhvert vitne til en nedslakting av hodeløse høns. Svelvik tar igjen tilbake ledelsen i serien fra Konnerud, og stadig flere lag taper terreng mot teten.

Dødelig effektivitet
De første 35 minuttene bar faktisk preg av noe helt annet enn resultatet skulle tilsi. Selv om Svelvik scoret etter kun seks minutter ved Martin Dammen etter en flott langpasning fra Fredriksen, og Salva la på til 2-0 en liten stund etter, var det Hønesfoss' mannskap som trillet ball på midten og tvang Svelvikspillerne til å løpe i mellom og spille støttepasninger.  De svarte og hvite så ukomfortable ut. Spillet satt ikke.  Abdul gjorde en hederlig innsats, og sammen med Eirik og Dammen ledet de an. Gutta gikk fra å være utrygge med ballen til å ta kontroll og bestemme de siste ti. Eirik fant plutselig Martin med en nydelig ball, og sistnevnte kunne vende bort midtstopperen og sette dagens tredje. Med dødelig effektivitet og en mesterlig redning av Jensen halvveis, kunne Svelvik gå til pause med en tremåls-ledelse.

Målfest i andreomgang
Det var ikke rå for en stakkar å få satt seg med en skarve kaffekopp før Chrisander Hansen syntes det var best å sende i vei en suser opp i lengste kryss. Fra da av fikk kaffe være kaffe, for målene kom på løpende bånd. Bjerke var nesten ubarmhjertig da han ved to anledninger presset frem feil med sine rappe føtter, og satte ballen bak keeper og fortvilede forsvarere. Anders Johnsen, som for anledningen spilte på midten, strålte etter sitt innhopp. Han var overalt og tok ingen gisler i taklingene. Det var Hulken mot Fragglene. Det er umulig å vite hva Johnsen tenker, men etter å ha imponert i midtforsvaret i de første kampene så det ut som om han ville si til Mork at det er på midtbanen han hører hjemme. Spørs om Mork bryr seg om det. Det er et luksusproblem spør du oss. I tillegg til mål på en heading og en skikkelig suser fra 16-meteren, var Johnsen også ansvarlig for en nydelig stikker til Dammen som kunne fullføre sitt andre hattrick på to kamper. Pasning, medtak, finte og avslutning var av høy klasse.

At Hønefoss' gutter fikk et trøstemål mot slutten får vi tåle på en dag som denne. Foruten målene og det flotte resultatet gleder vi oss over at vår nye keeper, LM Johansen, fikk sin debut. Han utmerket seg med eminent rekkevidde da han hentet en avslutning helt oppi krysset.Velkommen LM!

For de som ønsker en mer detaljert og kronologisk beskrivelse av hendelsene, viser vi til Kims eminente Tweets som også feedes til hjemmeside. Vi blir nedringt av redaksjonen i VG-live som lurer på hva som er hemmeligheten bak de hyppige kvalitetsoppdateringene. Vi sier vi har flaks, men vet vi har funnet gullet. Takk Rolund!

Nå blir det fest til fredag
Steinberg, som nå innehar 4.plassen kommer på besøk til fredag. Nok en spennende kamp på trappene, og denne gangen er det meldt god temperatur, strålende vær, barske karer, lettkledde damer og nystekte SIF-ler. Vi er glade for hver enste lille sjel som finner veien til Solbakken gress! Alt fra husbonde til husmidd. Selv Blatter skal få seg ei pølse og få lov til å heie våre gutter frem om han vil - så her er ALLE velkomne!

footer til hjemmesiden grasrotandelen

 

 

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed