Svelvik vinner lokaloppgjøret mot Berger/Sande etter en triller av en kamp

lagt ut 15. august 2021 av Martin Tharaldsen |

Stor stemning på Solbakken denne fredags kvelden, da regnet akkurat har hadde gitt seg. Folk hadde samlet seg i hopetall og var klare til å heie frem lagene.

Foto Ine-Elise Høiby / Svelvikposten

Kampen starter med en kjempesjanse til bortelaget. Tidligere Svelvikspiller Mads Hansen kommer til med en god heading fra 6 meter. Eivin Bingen med en vanvittig redning i krysser! Rett etterpå mottar Mats Pedersen midt på Sande/Berger sin halvdel. Han vender opp og spiller igjennom Martin Dammen som scorer sikkert, som han pleier.

Foto Ine-Elise Høiby / Svelvikposten

Kampen fortsetter med knallharde taklinger og etterhvert noen gule kort. Svelvik har bestemt seg for å vinne krigen! Lite finspill i denne perioden. Sande slår langt og Svelvik evner ikke å sette sitt eget spill. I det 38 minutt får Sande ett frispark etter at Svelvik ble snytt for frispark øyeblikket før da Mats ble overfalt ute på kanten. Frisparket slås rett i mål, langs bakken da muren ikke står tett nok.

Foto Ine-Elise Høiby / Svelvikposten

Pause 1-1.

Sande skårer på nok en dødball rett etter pause da en misforståelse mellom Svelvik-spillere som gjør at en corner går rett i mål. På dette tidspunkt kunne man frykte at våre gutter skulle miste motet, men det motsatte skjedde.

Foto Ine-Elise Høiby / Svelvikposten

Vi scorer tre flotte spillemål. Først ved en fantastisk utsidepasning fra Rolf som finner Ben David på vei igjennom. Ben løfter ballen over en utrustende keeper, tverrligger og inn. Kjempescoring og stor stemning på Solbakken!

I det 75 minutt er det Mats sin tur. Dammen blir spilt opp feilvendt, han hælsparker Mats igjennom og Mats er sikker og avslutter meget godt. Kampen er snudd! Drøye ti minutter senere øker Dammen til 4-2. Nok en nydelig assist fra Rolf, en av kampens giganter!

Foto Ine-Elise Høiby / Svelvikposten

Frustrerte Sandespillere drar på seg noen gule kort, scorer på et slapt langskudd før kampen blåses av. Vi vinner helt fortjent, gutta leverte på banen og publikum på tribunen.

Vi takker Berger/Sande for et realt lokaloppgjør!

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed