Svelvik deltar i FIFA NM!

lagt ut 20. november 2020 av Martin Tharaldsen |

PlayStation spillet FIFA har vært en tradisjon å skaffe seg for mange fotballfans i en årrekke og EA har nå totalt gitt ut totalt 27 spill opp igjennom FIFA serien.

Men det har tatt lang tid før spillet har kommet i form av en skikkelig konkurranseform, og for første gang avholdes det NM for idrettslag i Norge.

Det er Norges Fotballforbund som arrangerer NM i FIFA denne gangen, og det passer godt å ha noe alternativt å gjøre i disse tider, for oss som liker fotball så her tenkte vi i Svelvik, at dette må vi være med på!

Svelvik fikk forespørsel for noen uker siden av to unge gutter som ville delta, og svarfristen var kort for å samle sammen noe stort. Så for Svelvik IF deltar Kristoffer Åmfelt og Christoffer Paulsen, og begge er 15 år.

Svelvik IF havnet i gruppe A med Åskollen, og to lag fra Glassverket, mens lag som Åssiden, Mjøndalen, Drafn og ett annet lag fra Glassverket havnet i gruppe B.

Første seriekamp spilles idag kl 20.00, og de spilles 3 kamper hver gang mot samme motstander, og lagene på spillet er valgfrie. Her er det mulig å skaffe seg 9 poeng etter allerede 3 kamper. De resterende kampdatoene er 4 og 11 desember kl 20.00. Vinneren av gruppen går direkte til kretsmesterskapet, mens nr 2 i gruppen skal inn i ett sluttspill hvor de kjemper om de siste plassene inn mot kretsmesterskapet, og veien videre mot NM tittelen. Disse spilles tidlig den 16 Januar 2021.

Kampene strømmes i samarbeid med Svelvik E-sport på:
https://www.twitch.tv/svelvikesport

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed