Nok en borteseier for Svelvik!

lagt ut 21. april 2015 av Administrator SIF | , , ,

Slemmestad - Svelvik 1-2

I strålende vær tok Slemmestad imot Svelvik til årets andre strake bortekamp. Svelvik stod med seier og 3 poeng etter første serierunde. Det skulle vise seg å bli en tøff kamp, men Svelvik avgjorde nok en gang i sluttminuttene og tok med seg tre viktige poeng.

 

1.omgang - Stillingskrig og brent straffe

Første omgang startet litt nervøst, men både Svelvik og Slemmestad trykket etter hvert på med et høyt press. Det skapte rom for farlige kontringer. Begge lag kom til flere gode muligheter og halvsjanser, men maktet ikke å score. Lenge var det en stillingskrig, men mot slutten av 1. omgang fikk Svelvik straffe for en nedrivning av Martin Dammen etter et flott gjennomspill fra Abdul. Slemmestads keeper vartet opp med en feberredning da Bjerke forsøkte seg fra straffemerket. Lagene gikk til pause på stillingen 0 – 0.

 

Fartsfylt 2.omgang

Svenn Gøran må ha sagt et eller annet i garderoben, for det var et helt annet Svelviklag som kom ut etter hvilen. Svelvik produserte flere gode sjanser, men redninger på strek, en meget god keeper og flere dårlige skudd og dårlige valg fra vår side, sørget for at det var liv i bataljen.

Det forløsende målet

Kampens og Svelviks første mål kom etter flere fine kombinasjoner på topp, når Chrisander Hansen brystet ballen til Martin Dammen som vippet ballen perfekt gjennom til Abdul Mohamed Ali. Abdul fikk tilslutt æren av å dunke ballen opp i nettaket og sende Svelvik opp i en 1-0 ledelse i det 70 minutt. En nydelig scoring! Jubelscenene var ikke noe mindre fantastisk – de forteller noe om idrettsgleden i dette laget.

Utlikningen

Svelvik fortsatte å jage neste scoring, og vartet opp med store sjanser, men det var Slemmestad som scoret kampens neste mål. De fikk et frispark fra 20 meters hold. Frisparket ble skutt i stolpen, men etter mye frem og tilbake, bestemte dommeren seg for at frisparket skulle tas på nytt. Denne gangen traff frisparkskytteren bedre, og han dunket ballen over muren og forbi Lars Christian Jensen i målet. Det stod 1-1 i det 87 minutt.

Avgjorde i sluttminuttene – igjen!

Mot stoppen viste Svelviks gutter skikkelige fighteregenkaper da de dro i land seieren på overtid etter å ha ligger med ett mål under i store deler av kampen. Også mot Slemmestad, viste A-laget vårt at de aldri gir opp. Med kun 3 minutter igjen å spille, gikk Svelvik rett fra avspark og i angrep. Morten Fredriksen slo en perfekt langpasning fra egen banehalvdel inn i feltet, hvor ingen ringere en ringreven selv har klart å lure seg igjennom. Martin Dammen hopper høyest og stanger Svelvik i ledelsen. Klokka viste 88 minutter spilt, og svelvik hadde svart på direkten!

Trenerteamet fornøyd

Svelvik vant dermed det utrolig jevne oppgjøret, etter to praktscoringer i ekte Svelvikstil. Trenerteamet er strålende fornøyd med resultatet etter en sterk og fortjent, men jevnspilt sliteseier. Gutta har selvfølgelig mer å gå på både offensivt og defensivt, men alt i alt, er 2-1 seieren mer enn godt nok nå i starten av sesongen. Samtlige av gutta la ned en enorm innsats som ble belønnet med en sterk borteseier. Svelvik står nå med 6 poeng av 6 mulige, og det på 2 strake bortekamper.

Laget mot Slemmestad: Jensen - C. Brun, Dyve, Johnsen, Jenserud - Salvesen, T. Brun, Abdul - Bjerke, Dammen, Martinsen.
Innbytterne: Tørhaug, Borge, SR, Hansen, Glad, Langrind og Berger.

Førstkommende mandag spiller vi vår neste kamp, som igjen er en bortekamp. Denne gangen møter vi Drammen FK 2 på Glassverket Kunstgress klokka 18.00. Vi anbefaler deg å ta turen og nyte vårt spennende A-lag.

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed