Naturgress > Kunstgress

lagt ut 9. oktober 2021 av Martin Tharaldsen |

Troppen som skal kjempe mot Stoppen er følgende:

Eivin Fløystad Bingen Nicholas Nordengen Ole Jenserud Vegar Fløystad Bingen Thomas Brun Pedersen Steffen Marthinsen(c) Rolf Rotneim Kareliusson Eirik Rønningen Martin Dammen Mats Pedersen Einar Olsen Eirik Salvesen Didrik Tobias Nilssen Magnus Glad Skaug Christian Kiil Brun-Pedersen

Nok en lørdagskamp skal spilles og for en flott bane vi skal utpå.

Upåklagelig innsats fra banemannskapene har gjort at Solbakken glimrer i sola, her bør enhver fotballspiller nyte å spille fotball. I garderoben er det god stemning og flere av gutta ser heltente ut for å hevne den forferdelige kampen i Jevnaker. U-14 laget til Svelvik spiller fortsatt Semifinale i Oboscupen når vi entrer matta for å varme opp, og vi blir raskt engasjert i kampen. Det står 1-1 og kampen ser ut til å endre i straffekonk. Dessverre ble Fram for sterke på straffekonken og reisen stopper der for våre unge lovende. Einar og Jon Reidar er uansett stolte av innsatsen gutta la ned. Kampen til A-laget blåses i gang og begge lag er i grunn like gode. Det svinger begge veier, men SIF er nok kanskje hakket mer på hugget på mulighetene sine i starten.

Det kjempes harde dueller ute på matta, og først ut som får virkelig kjenne på dette er vår egen Martin. En duell som det ser ut til at Martin har full kontroll på, ender rett i magen og vår spiss mister pusten ett øyeblikk der. Kanskje var det ostegrillen som tok imot den største støyten. Vår mann blir liggende, men hovedommer Adem Satici er rask på labben og leverer en meget bra kamasutra variant som gjør at Martin får pusten tilbake. Meget sterkt levert her. Spillet fortsetter, men noe voldsomt imponerende spill leveres det av hverken SIF eller Stoppen. Den berømte siste pasningen sitter ikke for noen av lagene.

Vi forsøker mye forskjellig, men det vil seg ikke for SIF etter de første 10. Når det har gått 15minutter har Steffen bestemt seg. Her må samtlige skru på brytern og vårt høye press må sitte betraktelig bedre. Etter en høflig og åpen dialog med coach Fevik ser det ut som de har knekt koden, for nå er SIF betraktelig bedre og styrer det meste av spillet. Steffen får i tillegg betalt for innsatsen i en skuddmulighet, men den går dessverre i blokken. Stoppen prøver å melde seg på med en sjelden mulighet og banker til fra 30 meter, den går nesten ut til innkast.

Rolf og Mats kombinerer fint, og dribler av flere ledd. Rolf spiller opp Mats fint, men avslutningen går dessverre utenfor. Meget farlig mulighet! Så er det Ngolo Eirik Rønna Rønningen sin tur til å få kjenne på trykket i duellene. Vår mann har løpt opp og ned Solbakken i hele dag. Han presser Stoppen ut av rytmen sin, og ved en klarering ifra Stoppen får vår mann ballen klokkerent det eneste stedet man ikke vil ha en ball som mann. Heldigvis for SIF er Rønna raskt oppe på beina igjen og går det fint av seg. Tempoet er i ferd med å gå betraktelig ned nå, men er det en mann på Solbakken som ikke trives i lavt tempo så er det Mats. Han rusler rolig ut av offside og lar Stoppen forsvarer klarer en langpasning ut, klareringen ramler rett ned i fanget på Mats og som vi alle vet da er det full pinne rett på mål. Han utfordrer to forsvarere venstre, høyre, pølse, lompe og alene med keeper setter han den enkelt i mål. 1-0!

Det skal ikke gå mange minuttene før Martin blir spilt opp. Martin tar med seg ball og all oppmerksomhet rettes til Martin. Stoppen forsvarerne strømmer til, men Martin spiller den elegant videre til Mats som banker inn med utsiden av rista og rett i vinkelen 2-0! Ett spinnvilt mål! Mats jager hattrick nå, og jammen får han den ikke også. Mats blir spilt nede ved dødlinjen og finter en Stoppen forsvarer ut i samme pølsebod som tidligere. På en nesten klink død vinkel banker han inn 3-0 og det er bare å nyte fotballen som spilles på den perfekte banen på Solbakken nå. Alt fungerer! Det gjør det absolutt ikke for Stoppen som er mer opptatt av å klage på banen. Thomas rolig og kald som han alltid er ber de ta det helt med ro, den er vesentlig bedre enn kunstgressbanen i Lier. Vi går til pause på 3-0 og det klages mer på banen.

2.omgang er i gang og det er Stoppen som kommer best i gang. SIF sover litt i det ellers glimrende spillet sitt og får ett balltap på midtbanen, og ut av ingenting utlikner Stoppen rett etter at vi er i gang. Audun er alt annet enn fornøyd. Hverken Vegar eller Nicholas ser ut til å være berørt av scoringen imot. Vegar finter seg forbi flere Stoppen spillere, og flere pressledd er eliminert allerede før Vegar spiller ifra seg ballen. Nicholas derimot, som for øvrig kommer ifra jobbseminar i det glade utland på Mallorca, spiller med den største roen og lar Vegar ta seg av underholdningen. Martin og Alex kombinerer fint rett etter, og sistnevnte har nok litt bedre tid enn han tror. Alex modig nok, banker til på halvvolley, men skuddet går dessverre utenfor. Ikke mange minuttene etter får SIF ett innkast i farlig posisjon. Vår egen Rory Delap (Ole) med ett helsikes innkast som stusses ned i feltet. Det bankes til både 2 og 3 ganger, men alle går i blokka. SIF er meget nærme nå. Rolf melder seg på ved flere anledninger og han lykkes nesten. Det dribles forbi 2 og 3 spillere, men blir meid ned i en litt kjip vinkel, men veldig nærme 16-metern. Dessverre og nok en gang, ufarlig.

Det er ett sjansebonanza uten like mot Stoppen-målet nå, og det er helt utrolig at det bare står 3-1. Mats er sekunder senere alene med keeper med makter ikke å sette ballen i mål. Stoppen forærer SIF ei straffe og Mats stiller seg opp for å ta den. Ballen bankes opp i nettaket, umulig å ta. 4-1! Kort tid etter bytter vi ut en sliten og mørbanket målscorer. Mats får en flott applaus ifra tribunen og hylles fortjent. Inn kommer lynvingen Christian og publikum får nå servert en venstre side med Brun Pedersen over hele linja. Kort tid etter byttes også Rønna ut, en vanvittig bra kamp levert av rivjernet på midtbanen og inn kommer vår egen Salvatore. Eirik som for øvrig har vært på treningsleir på solfylte strender bør ha mye å gi mot slutten av denne matchen.

Magnus kommer også inn for Alex etter hvert. Så er det endelig duket for det hele benken har sittet og ventet på. Vår egen Didrik skal få sine første minutter som A-lagsmann. Didrik har vært med å trene med A-laget en liten stund nå, og etter en grusom bortetur til Jevnaker uten spilletid unner Audun han nettopp dette i dag. Ut går Rolf som naturlig nok er sliten etter å ha tatt med Stoppen på Tusenfryd i samtlige 80 minutter. Inn går vår egen gladgutt og det kribler nok ekstra godt i beina nå. Didrik som vanligvis spiller i forsvaret, blir satt inn som høyrekant. «Ikke noe problem» - melder Didrik. Martin får en ny sjanse på tampen av kampen og setter ballen i kassa, men blåses dessverre av for offside, og oppgjøret ender til slutt 4-1. Alle sammen leverer en solid kamp i dag.

Nordengen og Vegar er samkjørte bak og rydder unna det meste. Ole leverer nok en solid kamp der han ofrer helsa i hver eneste duell. The Brun Pedersen’s gjør det de alltid har gjort i SIF drakta, innsats og beinharde dueller. Eivin har en rolig dag på jobben, og noen ganger er nok det helt sikkert greit. Svelvik takker Stoppen for kampen, og vi takker alle dere som kom og så oss spille fotball i dag.

Det er så utrolig givende og gøy å spille foran ett publikum som heier oss fremover.

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed