Nå åpner vi Solbakken kiosk!

lagt ut 29. april 2015 av Administrator SIF | ,

Mange dugnadstimer gir endelig uttelling. Nå står vi klare til å åpne kiosk på Solbakken, og vi gleder oss til å selge vår første pølse i forbindelse med hjemmekampen til mandag!

Dugnader og gaver 

Det gamle kontoret i første etasje er pusset opp, og utstyr er i hus. Både gulv, vegger, vindu og tak har fått seg en skikkelig ansiktsløftning. Elektrisk Husholdning og Maskinservice AS har vært utrolig snille, og gitt oss en profesjonell pølsekoker, og Aass har stilt opp med brusskap. Svelvikfirmaeet, Lette Byggelementer har solgt oss en skyvedør til en hyggelig pris, og Lassen AS hjelper med det elektriske anlegget. Lothe har hjulpet også hulpet oss i oppussingsarbeidet. Vi er veldig takknemlige for hjelpen!

Kioskgruppen

Kioskgruppen, bestående av Carolin Sandström og Gunn Beate Reinton Rulnes, har hatt møter og planlagt rutiner, instrukser, innkjøp, meny og slike ting. Det er mye som må tenkes på og avklares. De vil selv stå klare i kioskluken med kaffen til mandag, på kioskens første dag.

Meny og åpningstider

Vi tar sikte på å holde kiosken oppe hver hverdag frem til vårsesongen er over i juni. I høst starter vi opp tidlig i august og holder på til de siste seriekampene er spilt. Åpningstidene er ikke helt fastsatt, men det blir i kjernetiden om kvelden når lagene har treninger og kamper fra fem-halvsekstiden til åtte-halv ni om kvelden. Kioskvakter tas på dugnad, og vi planlegger en ordning der foreldrene for de ulike lagene har ansvar for hver sine uker. Foreldrene vil få detaljert informasjon gjennom laglederne for sine lag. Vi tror de fleste må regne med en til to vakter i løpet av et år.

Menyen kan endre seg etter hvert som vi lærer av driften, men vi planlegger å selge kaffe, brus, saft, vafler, sjokolade og pølser.

Om kioskinntektene

SIF er opptatt av at de som gjør dugnaden og tar kioskvakter skal føle at den innsatsen som legges ned kommer spillerne til gode. Styret har vedtatt at det settes ned en arbeidsgruppe som ser på hvordan inntektene fra kiosken fordeles og benyttes. Noe av overskuddet vil i begynnelsen gå til å betale ned investeringer gjort i forbindelse med oppussingen av kiosken. Vi skal ha stor åpenhet om dette. Det er viktig for oss at alle ser at pengene alltid brukes på de aktive medlemmene våre.

Så da gjenstår det bare for oss og ønske deg velkommen til Solbakken kiosk!

 

En ting bare...        Ta med cash! 

lothe

 

 

collage LBE og Lassen

collage aass og el husholdserv

Tusen takk til Lothe, Aass, Elektrisk husholdning og maskinservice AS, Lassen As og LBE!

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed