Vellykket åpning av Solbakken kiosk!

lagt ut 7. mai 2015 av Administrator SIF | ,

Det har vært en vellykket oppstart på kiosken denne uken. Vi har møtt kun positivitet, hjelpsomhet og glede blant foreldre og andre som har handlet. På mandag var det A-lagskamp, med langt over hundre tilskuere. Vi kunne gledelig konstatere at det ble en god omsetning. Hele sju liter vaffelrøre og 15 kanner kaffe gikk med. Selv om det alltid er mye aktivitet på Solbakken, har tirsdag og onsdag vært roligere. Tallene hittil viser at det er liv laga for kioskdrift til tross for regnvær og normaldager.

- Veien må bli til mens vi går, sier Gunn Beate Rulnes. Hun danner, sammen med Carolin Sandström, kioskgruppen, som holder sin hånd over nyetableringen. I kiosken har vi plassert en erfaringsbok. Der kan foreldrene (kioskvaktene) skrive ned sine innspill og erfaringer. På den måten kan vi lære av hverandre, smiler hun.

Fortsatt må en del rutiner og slikt på plass, men kioskdrift frem til sommeren er allerede planlagt. Meny og vaktlister og det hele. I kiosken henger det instrukser på hva man skal gjøre og hvordan man skal gjøre det, om man skal stå i kiosken

Et lite tips til deg om du er en av få med uærlige hensikter: Vi tømmer kiosken for kontanter etter hver vakt. Æddabædda.

Til alle andre: Hjertelig velkommen til SOLBAKKEN KIOSK!

og du...    husk kontanter 🙂

PS: Til fredag er det A-lagskamp klokken 19.00, og det meldt strålende vær.

footer til hjemmesiden grasrotandelen

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed