Jippi, nå begynner det! A-laget i gang med årets første trening

lagt ut 4. januar 2016 av Administrator SIF |

Under flomlyset på Solbakken kunstgress samlet A-lags gutta seg for årets første trening. Selv om vinterkulda på unormalt vis hadde festet grepet noen minutter, så ikke vår nye trener Ståle Brandsrud noen grunn til å leke pusekatt. Han hadde like så godt planlagt å åpne med en ribbefiendtlig lungevrenger av en kondisjonstest.

av Halvor Rulnes

Det ble en hard start på det nye året. Noen imponerte tilskuerne, noen imponerte seg selv og alle imponerte undertegnede og broren hans. Ståle virket derimot til å ta resultatene med fatning. - Testen var ok, sier Brandsrud, som forventer en skikkelig innsats av spillerne når de nå skal legge grunnlag for den fysisk formen gjennom vinteren.

Det var artig å se de ulike ta fatt på denne oppgaven. Rivjernet Abdul Ali, som ved flere anledninger gikk først i krigen ved flere kamper som stod og vippet i den fantastiske fjorårssesongen, så ut som om han prøvde å løpe fra hemoroidene sine de første dragene. For å balansere det hele dro han fotballskoene etter seg den siste tredelen før han kastet seg ned på kunstgresset med fjeset godt plantet nedi plastikkgressstråene mens han fylte de kollapsede lungene med gummigranulat.

Maskinen, Jarle Mogens, disponerte løpet med ørlite mer rutine, og hevdet seg som forventet i toppen av resultatlisten. Han mente den gode prestasjonen kunne ha sammenheng med det røde håret, og oppfordret nærmest oss tilstede å prøve ut dette. En annen som må bruke en annen forklaringsmodell enn rødlig hår er nyervervelsen, Thekiso Samuel Sobe. Han ble kongen av øvelsen. - Tippeliganivå, oppsummerte Brandsrud i garderoben etter treningen. Det var synd at vi ikke fikk sett løpsdyret, Stein Robin Syse Waldenstrøm. Han måtte melde forfall etter å fått et ublidt møte med en av de største gutta på Oldboysen kvelden i forveien. Juniorgutta sparket likevel godt i fra seg, og spesielt ble vi imponert av gasellen Kristoffer Rønningen som også kunne hatt rødt hår.

Selv om termometeret viste et sted mellom grønn og blå ekstra var det gode baneforhold, og resten av treningen var preget av aktiviteter med ball. I spillseansen var spillerne friske og engasjerte. Spesielt moro var det å se fjorårets juniorlagstrener, Erik Bogsveen som har fått igang bena etter en omfattende kneoperasjon i fjor vår, der han stort sett reparerte alt som kan repareres og litt til. Niklas Bjerke Hallen virket rapp og ledig, og hadde flere fine offensive bidrag med godt rykk og gode skudd.

- Det var en fin start av gutta. Et herlig engasjement!, skrøte Ståle, før han vendte nesen hjem mot Kniveåsen i Drammen. Nå venter Elisabeth Strømsheim nede på Studio 90 til onsdag. Kjenner vi henne rett gleder hun seg til å plage gutta med seige styrkeøvelser og blodspinning. Alt for å glede publikum på Solbakken i en av de mest spennende sesongene vi har i SIF på lang tid.

... to be continued

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed