Hans Hagen Svastuen blir ny A-lags trener for Svelvik IF

lagt ut 8. desember 2023 av Martin Tharaldsen | ,

Velkommen til Hans Hagen Svastuen!

Når klubben først gjør endringer på trenersiden, er det med stor glede at fotballstyret i Svelvik IF kan meddele at vår nye A-lagstrener blir nettopp Hans Hagen Svanstuen!

Hans er 25 år, kommer fra Sel i Gudbrandsdalen, men har de siste årene studert ved Norges Idrettshøgskole i Oslo.

Han har UEFA B-lisens som trener og er ansatt hos Strømsgodset Toppfotball, hvor han i 2023 har fungert som hovedtrener for Eliteakademiet og som salgskoordinator i markedsavdelingen. Hans kommer til å fortsette sitt engasjement hos Strømsgodset Toppfotball med full styrke, men rydder nå også plass for rollen som spillende hovedtrener for vårt A-lag.

Foruten at fotballstyret i Svelvik IF er veldig godt fornøyd med å sikre seg et av distriktets største trenertalenter, koser vi oss litt ekstra med at vi samtidig har sikret oss en meget solid spiller fra divisjonskollega Konnerud IL (hvor Hans raidet opp og ned backen i 4. divisjon i 2023).

I ukene fremover vil klubben jobbe med å sette sammen et komplett trenerteam rundt vår nye hovedtrener. Det er i så måte gledelig å kunne meddele at sentrale kontinuitetsbærere i spillergruppa har gitt signal om at de er mer enn klare for ett nytt år på A-laget! Fotballstyret har vært opptatt av at klubbens A-lag skal bygges for fremtiden, med en spillergruppe bestående av erfarne ringrever og sultne unggutter med lokal tilhørighet.

Klubben har en klar ambisjon om å videreutvikle laget, både individuelt og kollektivt, i tiden fremover. Hans representerer i så måte en glimrende løsning, da han er brennende opptatt av nettopp utvikling og har en grunnleggende positiv innstilling til hvordan fotball skal spilles. Svelvik IF kommer sikkert til å gå på noen smeller i 2024 også, men kjedelig kommer det ikke til å bli!

Stolt - Innsats - Fellesskap

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed