Godt nytt år!

lagt ut 31. desember 2014 av Administrator SIF | , , , ,

Svelvik idrettsforening vil takke for året vi har lagt bak oss.

Det har vært høy aktivitet både på fotballbanen og i skisporet. I løpet av året har mange frivillige i Skigruppa lagt ned mye arbeid for å gjøre Svanlihytta klar for hygge, og vi gleder oss til å ønske skiløpere og turgåere velkommen innom. Vi ser for oss at det vil bli lettere å ta med seg familien på tur rundt Båsen når det ligger en varm belønning og hyggelig samvær halvveis i sporet. Nå gleder vi oss til snøen kommer!

 

SvelvikIF skispor 1

 

Vi har i løpet av høsten startet en yogagruppe som samles på Solbakken tirsdag formiddager, og det er ledige plasser om du skulle være interessert.

Vi har en seniorgruppe som møtes en gang per måned. Alle er velkomne til å delta her, ikke bare de som har vært aktive i klubben. Seniorgruppa arrangerer quiz, interessante foredrag og skaper god hygge med mat og drikke. Bli med i vårt hyggelige fellesskap!

 

sif fotball solbakken

 Fotballgruppa står foran en spennende sesong. Det myldrer av fotballglade barn og unge på Solbakken. Vi har en god stamme og et godt miljø i A-laget, og et meget spennende juniorlag som ikke kan vent med å ta fatt på sesongen. Bak dem kommer det flere gylne generasjoner med spennende fotballspillere. Dessverre har vi ikke noen jentelag for tiden, men det ønsker vi svært gjerne å kunne tilby. Vi trenger jenter!

Vi håper du legger turen innom Solbakken når A-laget sparker i gang sesongen sin på distriktets fineste gressmatte. Vi åpner en kiosk, så det blir mulig å få seg en kaffe og en godbit å kose deg med mens SIF-gutta scorer mål. Forøvrig gratulerer vi de gamle heltene i Old Boys med seier i serien i 2014.

Vi sees på Svanlihytta!

 

  • Hovedsponsor

  • Sponsorer

  • Banefordeling

  • Støtt oss!

  • Instagram feed

    No feed