Ny formann i Svelvik IF

Formannskifte

Avtroppende formann Arne Ødegården (t.v.) overlater klubba til Svelvik IF nye formann Halvor Rulnes.

Svelvik IF avholdt sitt årsmøte på Solbakken 27 februar.

Etter  over 20 år med formannsvervet overlot Arne Ødegården formannsklubba til Halvor Rulnes.

Arne Ødegården har gjort en fremragende jobb for foreningen gjennom mange år.Arne har hatt formannsvervet i over 20 år og tilsammen har han over 30 år i foreningen med ledende verv av ulike slag. Arne gir seg ikke med dette da han fortsetter som leder av en meget aktiv seniorgruppe. Jan Trygve Jensen fra hovedstyret holdt en gnistrende takke tale og gav fortjent ros til avtroppende formann. Samtidig kunne han ønske foreningens ny formann, den unge og lovende Halvor Rulnes velkommen.

Her har foreningen fått en påtroppende formann med visjoner og tanker om fremtidig vekst og utvikling for klubben. Halvor takket for tilliten og sammenlignet sin oppgave med og ta over en meget veldrevet forening, «som å ta over etter Alex Ferguson«.

Vi er sikre på at Halvor og hans styre kommer til og føre foreningen videre på en glimrende måte og etterhvert vil vise til bedre resultater en det Fergusons arvtaker har klart foreløpig.

Forøvrig må det også nevnes at valgkomiteen hadde gjort en fremragende jobb og alle klubbens verv er besatt.

Svelvik IF har bra aktivitet i sine grupper og med god økonomistyring ligger alle forhold til rette for fortsatt vekst og utvikling i foreningen.

Fotballgruppa ønsker seg flere aktive jenter da dette har vært synkende de siste årene.

Skigruppa ønsker og starte med aktivitet for barn/unge til neste sesong og håper på engasjement fra foreldre som vil  være med og starte et slik tilbud.